Başlangıç > TSK > Turkish Missiles – Türk Füzeleri

Turkish Missiles – Türk Füzeleri


Kategoriler:TSK
  1. 29.Haziran.2007, 1:37

    helal olsun bu türk genclerine super bir calısmaolmus hepsinin ellerine gonullerine saglık :)))

  2. salih demirer
    30.Haziran.2007, 12:53

    gercekten Türkiye cok güclü bir savunma gücüne sahiptir
    bir ABD li uzmana göre , türkiye dilediginde Nükler silah
    bile yapabilirmis , cünkü balikesir ve canakkalegibi
    yerlerde uranyum tespit edilmis hemde %80 varan büyük bir oranla.

  3. turkısh
    14.Ağustos.2007, 9:12

    süper

  4. esma
    21.Ağustos.2007, 10:34

    biz vatanimiz icin canimizi verdigimiz icin buna yorum yapilmaz yapilsa bile insan vatani icin herseyi verir herseyi yapar.!!!!
    esma aksoy bende canimi vatanimiz icin gerekirse veriri!!!!
    by by kib

  5. 10.Kasım.2007, 9:47

    bizdei fuzelerin ogu eski v pek br ie yarayacaini sanmiyorum
    bize ah gelismi fueer lazim ve gerceten silah gcumuz cok iidurumda olmasi lazim

  6. yarış obakan
    22.Aralık.2007, 7:18

    İlgi ve sevinçle karşıladım.Yalnız sadece ABD menşeyli gelişmiş silahlar yerine Çin’in yaptığı gibi S300 füzelerinden de alıp teknolojisini kavrayıp menzilini ve özelliklerini geliştirerek yüzde yüz Türk malı gelişmiş
    füzeler imal edilmeli.ABD ve israil’e güvenerek bir yerelere varılamaz.Ülkemizde ve yurt dışında bu işleri başaracak mühendislerimiz,bilim adamlarımız var.Bu potansiyeli harekete geçirip ordumuzu kendi imalatımız silahlarla donatmalıyız.

  7. ayberk
    28.Aralık.2007, 1:08

    biz hala 50-100 le ugraşirken elin gauru 3000.5000.7000km menzilde füzeler üertiyo üstelik nbc başliklarinin hepsini taşiya biliyor.çok salakça bi şey bu teknolojiyi 50 yıl geriden takip ediyoz.adeta ABDye bagimlıyiz çünkü mbaştaki öküzler başka yerden ortak üretme teklifi geliyo RUSYADAN bu teklifler geri çevriliyo neden ABDye yalakalik.bizimde nbc başlikli.kısa,orta,uzun menzilli ve kıtalar arasi füzelerimiz,uçak gemilerimz olsa istedigimize restimizi çekeriz.biz dünyanin kalbi gibiyiz haritaya iyi bakın.bakın bi barzaniye gücü yetmiyo TSK NIN rezalet.bi casus uydumuz bile yok.bu güne kadar başa gelen öküzler resmen mantık şu ABD bize verir mantıgı yani resmen uyumuşlar

  8. kadir
    29.Haziran.2008, 11:21

    neden ABD hala bunu bile anlamamışız sevgili arkadaşlar.ABD çünkü biz ABD nin mangasıyız nato ya girerek ve nato nun emrinde kalarak malesef bu duruma devam ediyoruz.O yüzdende sürekli faili meçhul cinayetler sağ sol davaları türk,kürt,alevi,sünni olayları hiç ama hiç eksik olmaz bizim ülkemizde sen böyle düşünmesen birilerini mutlaka kendi yanlarına çekmeyi başarıyorlar ve emellerine ulaşıyorlar.Bizi kesinlile himayeleri altında tutma sevdası batıda hiç ama hiç eksilmeyecektir.Çünkü biz büyük bir milletiz güçlüyüz birde ekonomik olarak vede teknolojik olarak ilerlersek bizden çekecekleri var dünyada bu kadar rahat olamayacaklar bunu çok iyi biliyorlar.İşte bu yüzden bizim hiç bir şeyimizin olmasını iştemiyorlar

  9. ali
    5.Kasım.2008, 9:37

    herkese selam önce. ayberk ile yarış obakan arkadaşlarıma katıldığım çok nokta war. gerçektende füze teknolojimiz çok gerilerde. ancak son zamanlarda atılan adımlarıda desteklememiz lazım. gerek milli tank,gerek atak helikopter,gereksede milli gemi projeleri çok müthiş olaylar ve daha sayamayacak kadar çok olan projelerimiz. çünkü biz piyade tüfeğinde bile dışa bağımlıydık ve aklımız çok geç başımıza geldi kıbrıs çıkartmasından sonra uygulanan ambargolardan sonra. özellikle füze konularında rusyaya yakın olmamız lazım ama nato ülkesi olmamız herşeyi bozuyor. işte bundan sonra bu projelerde emeği geçen insalara sahip çıkmalıyız.

  10. murat
    28.Aralık.2008, 8:57

    artık kendi silahlarımızı yapmanın zamanı geldi amerika ıraka girdiinde tek bir rus uçağı bile kalkamadı nie?amerika istese ouçakların hepsini tek bir füze kullanmadan düşürebilir.teknoloji şart!!!!

  11. turkguns
    16.Mart.2009, 7:31

    ARKADAŞLAR GERÇEKTEN ORDUMUZ ÇOK GÜÇLÜ FAKAT, HAVA SAVUNMA SİSTEMLERİMİZİN ÇOK ZAYIF OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM

  12. kara murat
    13.Mayıs.2009, 8:11

    ya iran bile 3000km menzilli füze yaptı. uzaya kendi yaptığı roketle uydu taşıdı. biz hala 100-200km menzilli dandirik füzelerle uğraşıyoruz. nükleer silah olmaması zaten tam bir rezalet. neyse, istanbul ankara ve izmire birkaç atom bombası düştüğünde belki aklımız başımıza gelir. tabii 20-30 milyon kişi öldükten sonra. beceriksiz siyasileri ve vizyonsuz generalleri kınıyorum!

  13. milliyetci
    22.Eylül.2009, 7:10

    genel kurmay ve siyasetciler bu fuze dedikleri oyuncaklari cocuklarina versin bizim gucumuz bumu milli delirin yuzde 60ini nereye harciyorlar kimse denetleyemiyor kimbilir kimlerin cebine gidiyor.amarikan kopekleri alayiniza isyan.

  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın